Marmor sofaborde

Mangler du inspiration til det nordiske hjem? Eller elsker du bare Marmor?  Så lad dig inspirere af vores udvalg af smukke marmor produkter. Vi har flotte lysestager, stilrene vaser eller lækre møbler, som alle sammen er lavet i  det trendy materiale, Marmor.

Marmor - En smuk natursten

Marmor er en smuk bjergart, der tydeligt viser sin karakter med unikke og varierende udsmykninger med flere farver og strukturer.  Naturstenen sætter nemlig et helt særligt præg på hjemmet med sin naturlige skønhed, der har sit helt eget unikke mønster. Du behøver ikke at hive store elementer af marmor ind i hjemmet for at fornye din stil. Du kan nemlig nøjes med at tilføje elementer i form af skåle, sæbedispenser, lysestager, smykkestande, vaser eller sideborde. De enkelte genstande af marmor skaber en fin detalje i hjemmet, der står i smuk kontrast til det nordiske og minimalistiske udtryk med sit tunge formsprog.

Historien om Marmor
Marmor er en natursten, der findes over hele verden og som især er kendt fra Grækenland og Italien. I skandinavien findes marmor i Mellemsverige og Norge, men er også at finde i Tyskland.
Marmor er dog især kendt fra Grækenland med antikken som fører, hvor marmor netop blev anvendt til at bygge templer eller skulpturer med.
Marmor er stadig et populært materiale idag, da det både er stærkt og holdbart, men også en smuk og unik bjergart.

Gyldne detaljer og marmor
Marmor står i smuk kontrast til gyldne detaljer som blandt andet messing. Det skaber nemlig et lækkert udtryk at kombinere metal og marmor, da de gyldne materialer står i modspil til de mere matte og afdæmpede farver fra marmor. Der sker bare noget helt særligt, når marmor med dets naturlige farvespil og organiske struktur spiller op mod det varme gyldne metal. Du kan slippe marmoren fri i hjemmet med en smuk sæbedispenser, skål eller smykkestand fra Athene.