Lourdes indretter sit multirum

CRÉTON Honey bluseCRÉTON Yoyo jeansSINNERUP vase

#multirummakeover

Hver dag inspirerer Lourdes Manco sine mange følgere på Instagram med sit store talent indenfor DIY-projekter og boligindretning. I 2019 deltog Lourdes i TV2 programmet “Nybyggerne”, hvor hun sammen med manden Nicolai imponerede hele Danmark med sine evner indenfor boligindretning og nybyg.

Lourdes er især glad for sammensætningen af unikke loppefund og nye ting. Lourdes mener nemlig, at det er i denne kombination af nyt og gammelt, at magien virkelig kan opstå i indretningen.

Lourdes har givet familiens multirum en makeover i samarbejde med Sinnerup. Her har fokus især været på at skabe et hyggeligt og legende univers, der matcher multirummets funktionalitet og hvor der er plads til alle.Kingston fra Furniture by SinnerupHylder i genbrugstræSINNERUP urtepotterSiri lysestageSINNERUP vaseJute gulvtæppe
Lourdes er vild med det industrielle look og beskriver sin boligstil som en blanding af industrielt design og flotte pasteller - hvilket også afspejles i indretningen af multirummet. Lourdes er især helt vild med den flotte terracotta farve, som med sine skarpe nuancer virkelig understøtter den industrielle stil, og Lourdes har da også valgt at anvende terracotta farvede klinker på sit flotte DIY-sofabord. Yderligere har Lourdes valgt at indrette med hylder i råt genbrugstræ, som også bidrager til den rå og upolerede stil i multirummet. Det industrielle look bløder Lourdes gerne op med puder, tæpper og nips i de smukke pastelfarver, så der skabes en overordnet balance i indretningen.
Kingston fra Furniture by SinnerupSINNERUP vaseCRÉTON MAISON Jute gulvtæppeSINNERUP vaseHylder i genbrugstræPRINTWORKS brætspilOPENMIND Billedramme m. magnet

Multirum med plads til alle

Lourdes mener, at man skal indrette efter, hvem man er. Da Lourdes, hendes mand og deres 4 børn er en stor børnefamilie, er det for dem meget vigtig, at multirummet er indrettet med plads til børn, leg og sjov. Derfor var sammenkoblingen mellem det praktiske og det æstetiske også en vigtig del af rummets indretning.

"Det skal være et indbydende rum, som vi har lyst til at bruge. Hvor vi kan sidde og spille spil og hygge os med børnene," udtaler Lourdes.

I multirummet har Lourdes valgt at anvende, Kingston Modul sofaen som hun især synes er et super fedt match med sin rustikke industrilampe. Valget faldt på den lækre Kingston Modul sofa, der grundet sin modulopbygning er både funktionel, praktisk og æstetisk flot. Derudover faldt valget også på netop denne sofa grundet Kingston Modul sofaens gode komfort - alt i alt perfekt til multirummet.
SINNERUP urtepotterHylder i genbrugstræKingston fra Furniture by SinnerupSINNERUP Siri lysestageSINNERUP vaseCRÉTON MAISON Jute gulvtæppeKingston fra Furniture by Sinnerup

Flot og elegant DIY-lampe

Udover sit hyggelige og flotte multirum har Lourdes også lavet en smuk DIY-lampe, der skal hænge over spisebordet i familiens køkkenalrum. Her ønskede Lourdes at skabe en opdeling i rummet mellem køkken og stue. Grundet store vinduer i rummet var det dog ikke hensigtsmæssigt at placere en stor lampe over spisebordet, da dette vil være på bekostning af rummets flotte udsigt. Derfor valgte Lourdes at lave en smuk DIY-lampe. Lampen er bestående og sammensat af hele 7 SINNERUP Touch Me pendellamper, der har har 3 lysstyrker samt en touch me funktion.

Den smukke DIY-lampe fungerer nu som centerpiece over Lourdes spisebord, og opdeler samtidig rummet på en let og elegant måde, uden at gå på kompromis med den flotte udsigt.
SINNERUP Touch Me pendellampeSINNERUP Touch Me pendellampe
“Samarbejdet med Sinnerup har været helt perfekt, fordi vi er rigtig glade for deres produkter. Der er meget at vælge imellem og til ret fine priser.”

Lourdes er meget glad for familiens nye multirum. I samarbejde med Sinnerup har hun nu skabt et gennemført multirum med plads til hele familien i en skøn sammensætning af noget nyt og smukke loppefund.

SINNERUP boligtekstilerKingston fra Furniture by SinnerupCRÉTON MAISON Jute gulvtæppeSINNERUP vaserSINNERUP billedrammerSINNERUP LED lysSINNERUP Siri lysestageSINNERUP keramik urtepotterSINNERUP Touch Me pendellampeSINNERUP urtepotterPRINTWORKS brætspilHylder i genbrugstræ
SINNERUP Siri lysestagePRINTWORKS brætspilCRÉTON Leona sneakersCRÉTON Yoyo jeansCRÉTON Honey bluseSinnerup InstagramSinnerup Instagram
CRÉTON Honey bluseCRÉTON Yoyo jeansSINNERUP Siri lysestageSINNERUP LED lysPRINTWORKS brætspilCRÉTON Leona sneakersFind din nærmeste Sinnerup butik herLourdes Manco Instagram
Artikel - Inspiration til den lille boligArtikel - Indretningstips til stuenArtikel - Forny dit køkken