Valentinsgave

Leder du efter den helt rigtige valentinsgave? Bliv inspireret af vores nøje udvalgte gaveideer og glæd en du holder af med en personlig og betænksom overraskelse. Alle produkter er valgt ud fra en kombination af god pris og skønt design.

Valentinsgave - Livets små overraskelser

Forkæl en helt særlig person med en gave på Valentinsdag og oplev glæden ved at give. Vi har sammensat en række gaveideer til både ham og hende, så det bliver lidt nemmere for dig at finde den helt perfekte overraskelse på kærlighedens mærkedag.  
Om du leder efter en romantisk gave eller en hyggelig overraskelse der varmer, så har vi ideen. Det behøver nemlig ikke at være en stor og overvældende overraskelse for at gå rent ind hos din udkårne. Det er nemlig tanken der tæller.

Til hende
Leder du efter den helt rigtige Valentinsgave til hende? Så udforsk vores ideer og bliv inspireret. Du kan for eksempel overraske hende med nogle hjemmesko eller slippers i lammeskind, lidt chokolade eller en smuk tekande i støbejern. En dejlig gave, som hun helt sikkert vil sætte pris på.
Hvis du ønsker at være lidt mere romantisk, kan du overraske hende med et smykke vedhæng eller nogle enkle øreringe fra Pilgrim. Du kan også skrive et personligt brev og dele dine dybeste tanker med hende. Det vil helt sikkert gå lige ind i hjertet.

Til ham
Leder du efter den helt rigtige Valentinsgave til ham, men er i tvivl om, hvad du skal give? Så tag et kig i vores nøje udvalgte gaveideer og bliv lidt klogere på, hvad din udkårne skal overraskes med.
Du kan for eksempel overraske ham med nogle nye redskaber til køkkenet. Forær ham nogle nye knive, nogle ølglas eller lidt tilbehør til hans favoritvin. Du kan også forkæle ham med et smukt Lyngby whiskysæt i krystalglas eller et råt forklæde i læder. Det vil han helt sikkert sætte pris.