Terrasse indretning

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

Den danske sommer byder på lange og hyggelige stunder i haven, på terrassen eller altanen. Det er her du vil tilbringe de fleste af døgnets timer med familie og venner. Derfor er det vigtigt at indretningen af din terrasse er klar til årets udeliv, skab et område der hvor det er rart at opholde sig i de lune sommeraftner.
Terrassen er området hvor du kan skabe en personlige oase og indrette den lige efter dit eget ønske. Her kan det være en god idé at tage den røde tråd fra dit hjem med udenfor. Sørg for at indretningen passer til din familie, lige meget størrelsen på din terrasse. Det er her i skal samles om de solrige dage, de lune og hyggelige grillaftner.

Der er intet som samling af venner og familie med grill på de gode sommerdage, det er derfor nødvendigt med et hyggeligt spiseområde. Her kan et klassisk firkantet eller rundt havebord med nogle flotte havestole give en helt unik stemning. Det er vigtigt at have krav til kvaliteten på havemøblerne, de skal gerne være funktionelle og i god stand så de holder længere, derved får i glæde af dem i længere tid.

Har du en stor terrasse vil det være en mulighed at indrette det med et spiseområde og ved siden af have et loungeområde, hvor det er muligt at slappe af og det vil hermed give jer lyst til at tilbringe mere tid udendørs.  
Fyld terrassen med farverige puder og mønstrede plaider, de vil give en hjemlig og hygsom stemning. De varme tekstiler vil være med til at forlænge de lidt koldere sommeraftner. Når mørket falder på er det godt med en god belysning, her findes der et stort udvalg af dekorative lamper, flotte lanterner, lysestager og lyskæder. De vil sammen med de varme tekstiler give en hyggelig atmosfære på de mørke aftentimer.

Selvom vi allerede er udenfor, så må du endelig ikke glemme at fylde terrassen med flotte grønne planter, lækre krydderurter og måske dine yndlingsblomster. De vil tilføre lidt ekstra liv og en frisk duft, mens du nyder solen i loungestol med en god bog. Pift gerne havebordet op med nogle små søde blomster.  
Tip: Om sommeren bruger man næsten lige så mange timer udendørs som man gør indendørs, her er det vigtigt at tage nogle gode accessories med ud som gør terrassen lidt hyggeligere end normalt.