Terrasse indretning

havemøbler

INSPIRATION TIL TERRASSE INDRETNING

Den danske sommer byder på lange, hyggelige og solrige stunder i haven og på terrassen, og derfor er det en god idé at skabe en terrasse, hvor det er rart at opholde sig på de lune sommeraftener. Terrassen er området, hvor du kan skabe en personlig oase og indrette den lige efter dit eget ønske. Her kan det være en god idé at tage den røde tråd fra dit hjem med udenfor, så der er sammenhæng i din indretning både ude og inde.

Har du en altan? Her kan du læse meget mere om indretning af din altan.havemøblerStel

Indret terrassen til lange sommerdage

Sommeren forvandler terrassen til hjemmets nye samlingspunkt, hvor alle kan nyde solens stråler og hinandens selskab med et smukt udsyn ud over haven. Når terrassen bliver det nye samlingspunkt om sommeren, er det vigtigt at skabe en oase af hygge og samvær, så terrassen er et rart sted at være for alle både om dagen og aftenen.

Det er oplagt at have et hyggeligt spiseområde på terrassen, så du kan nyde et måltid med familien udenfor. Her kan et klassisk firkantet eller rundt havebord med nogle flotte havestole give en helt unik stemning. Det er også vigtigt at have krav til kvaliteten på havemøblerne. De skal gerne være funktionelle og i god stand, så de holder længe. Pift dine havestole op med nogle sommerlige og smarte siddehynder, så du både øger komforten og skaber din egen stil.

Har du en stor terrasse vil det være en mulighed at indrette med både et spiseområde og med et loungeområde ved siden af, hvor du kan slappe af og nyde de lange sommerdage. Et lækkert loungeområde vil helt sikkert give dig lyst til at tilbringe mere tid udendørs, da du har et behageligt sted at nyde varmen i læ fra den værste vind.

HavemøblerGlas

Indret terrassen i flere zoner

En god måde at skabe hygge og udnytte din terrasse bedst muligt, er ved at inddele terrassen i flere zoner. Adskil spiseplads, hyggekrog, loungeområde og solplads, så du udnytter pladsen og får det bedste ud af dine områder. En god måde at opdele eller markere dine zoner på, er ved at sætte planter frem med plantekasser eller urtepotter.De emmer af personlighed og skaber en skøn oase af sommerstemning og hygge og giver en følelse af læ.


Havemøbler

Puder, plaider og lys skaber hygge på terrassen

Det er oplagt at gøre terrassen ekstra komfortabel og hyggelig med en masse bløde tekstiler. Fyld terrassen med farverigepuder, plaider og hynder , de vil helt sikkert være med til at gøre terrassen mere hjemlig og sommerlig. Du kan også benytte en plaid som en lille havedug og dække et fint bord. De varme tekstiler som puder, hynder og plaider vil være med til at forlænge de lidt koldere sommeraftener og gøre det mere behageligt at sidde udenfor.

Når mørket falder på, er det også godt med en god belysning, her findes der et stort udvalg af dekorative lamper, flotte lanterner, lysestager og lyskæder. De vil sammen med de varme tekstiler give en hyggelig atmosfære på de mørke aftentimer.

LanternerLyskæderpuder

Brug planter i indretningen af din terrasse og skab en grøn oase

Selvom vi allerede er udenfor, så må du endelig ikke glemme at fylde terrassen med flotte grønne planter, lækre krydderurter og måske dine yndlingsblomster. Få planterne frem med plantekasser eller store urtepotter med blomster i. De vil tilføre lidt ekstra liv til terrassen og efterlade en frisk duft, mens du nyder solen i en loungestol med en god bog. Pift også gerne havebordet op med nogle blomster fra haven eller området.  

Urtepotter
indret sommerhusindret altanLourdes indretter med Sinnerup