Kobber

Er du med på Kobbertrenden? Ellers så kan du blive det lige her. Vi har et stort udvalg af både møbler, brugsgenstande og pyntegenstande i det smukke materiale kobber. Kobbers varme farve passer perfekt ind i det nordiske hjem, som er præget af kølige toner og naturlige elementer.

Læs mere om kobber her

Kobber er et genkendeligt og smukt materiale, der med sit varme udtryk efterlader en følelse af hygge til indretningen. Det er nemt at indrette med kobber, da du ikke behøver at hive store elementer af materialet ind i hjemmet, for at få et anderledes udtryk. De helt små genstande af kobber er nemlig med til at skabe en charmerende og karakterfuld stil. Det flotte materiale har nemlig en varm rusten farve, der passer perfekt ind i det nordiske hjem, som typisk er præget af de kølige toner og naturlige elementer.
Du kan altså bruge kobber til at skabe balance og varme i det nordiske hjem. Hos Sinnerup har vi et stort udvalg af både møbler, brugsgenstande og pyntegenstande i det smukke materiale, og der er helt sikkert noget, der vil kunne bidrage med et anderledes og hyggeligt udtryk til din indretning.  

Historien om kobber
Kobber er et populært og historisk metal, der har været anvendt af mennesket siden 5.000 f.kr., hvor det er blevet smeltet og formet til mønter, smykker og redskaber. Kobberets store popularitet skyldes, at det er et meget modstandsdygtigt materiale, der er æstetisk og nemt at arbejde med.
Kobber er altså et oldtidsmateriale med en stor forhistorie, som vi den dag i dag stadig benytter med stor glæde.