Lammeskind

Mangler stolen, sofaen eller måske sengen at blive piftet op? Så lad dig inspirere af vores mange lækre hynder og dekorations plaider i lammeskind. De bløde lammeskindshynder og -plaider findes i et bredt udvalg af farver og vil derfor passe perfekt ind i netop din indretning.

Lammeskind - et selvrensende materiale

Lammeskind er et smukt og populært naturprodukt, der særligt inviterer til hygge og varme i det nordiske stilrene hjem. Det smukke skind kan løfte indretningen eller et kedeligt møbel og få et blødere udtryk frem i boligen. Læg et lammeskind på sofaen, lænestolen eller på gulvet og oplev, hvordan skindet forandrer og tilføjer nyt liv til indretningen. Udover at lammeskindet ser smukt ud på møblerne, er de også bløde, varme og komfortable at have liggende på stolen eller sofaen. Lammeskindet er samtidig også varmeregulerende, så kroppen holdes i en behagelig og komfortabel temperatur. Sæt dig ned på det bløde materiale og mærk hvordan kroppen omfavnes af det varme og bløde skind.
Lammeskind er et charmerende og unikt materiale, der varierer i farve og størrelse. Dit lammeskind er derfor helt unikt, da der ikke findes ét magen til.


Råd om pleje af lammeskind


Lammeskind er et selvrensende materiale, der ikke behøver meget pleje. Det kan dog alligevel være en god idé at børste og ryste skindet jævnligt, for at opretholde skindets naturlige look. Det er en god idé at undgå at placere sit lammeskind i direkte sollys, da det kan misfarve skindet. Hvis tæppet har pletter, og du ønsker at rengøre det, anbefaler vi, at du sender det til renseri.


Sinnerup giver dig her 5 gode råd til hvordan du bedst plejer og vedligeholder dit lammeskind.


1. Ryst og børst lammeskindet jævnligt.

2. Støvsug det stille og roligt - du skal være forsigtig, så du ikke ødelægger lammeskindet.

3. Undgå at gøre bagsiden af lammeskindet vådt.

4. Du skal IKKE putte dit lammeskind i hverken vaskemaskinen eller tørretumbleren.

5. Hvis du ønsker at rengøre dit lammeskind send det i stedet til rens hos professionelle.


Køb lammeskind hos Sinnerup


Hos Sinnerup finder du et stort udvalg af lækre lammeskind i forskellige størrelser, former og farver. Her finder du lammeskindshynder perfekt til spisebordsstolene eller kontorstolen. Du finder også flotte lammeskindsplaider, der nemt sætter det sidste dekorative touch på sofaen eller lænestolen. Skab hyggelig stemning i nordisk stil med lækre lammeskind fra Sinnerup.