Soft Rebels

Soft Rebels omfavner blandingen af kvindelighed og holdning og den modstridende side af de kvinder, de beundrer. Det handler om at fejre personlighed, mangfoldighed og individualitet! Bag det sjove forsøger de at minimere deres indflydelse på miljøet og arbejder fuldt fokuseret på bæredygtighed i alle aspekter - noget de kalder 'ECOsistible' - de tager den del af deres arbejde meget alvorligt.
Soft Rebels startede i Danmark, da de som en gruppe af kreative mennesker indså, at de havde en fælles drøm - at bygge et tøjmærke, der var lige så bæredygtigt som det var stilfuldt. De kiggede på deres forskellige talenter og indså at deres forskellige evner komplimenterede hinanden og ved at arbejde sammen, skabte de mærket Soft Rebels.

Som navnet afspejler rigtig godt, stræber Soft Rebels efter at designe tøj, som udstråler en god blanding af både det bløde og det rebelske. Soft Rebels matcher de skønne styles fra alle tidens trends og tendenser til den stærke og modebevidste storbypige. Blandt udvalget finder du både smarte hverdagsbluser, skønne nederdele, samt fede bukser og meget mere. Tag et kig på udvalget fra Soft Rebels her på siden og bliv inspireret til en ny garderobe med lækre og unikke styles.